Vaš obisk – dobro je vedeti

NAREDIMO ZABAVO IZ TEGA RESNEGA DOGODKA

Veliko nevest se počuti zaskrbljeno in ima veliko raznih dvomov pred prvim pomerjanjem. Tu vam bomo skušali odgovoriti na nekaj vprašanj in dati nekaj nasvetov, da se boste lažje pripravile na obisk poročnega salona.

KDAJ NAJ ZAČNEM Z ISKANJEM SVOJE POROČNE OBLEKE?

Dvanajst mesecev pred poroko je običajno primeren čas, da začnete razmišljati in iskati svojo obleko. V kolikor nameravate obleko kupiti, je najbolje, da jo dokončno izberete vsaj 6 mesecev pred poroko, saj izdelava obleke običajno traja 3 ali več mesecev. Nekatere obleke proizvajalci naredijo tudi hitreje, vendar za to storitev ponavadi zahtevajo doplačilo.
V kolikor pa si obleko nameravate izposoditi, je najbolje, da se v salonu pozanimate, kdaj prispe nova kolekcija poročnih oblek in se potem naročite za pomerjanje in izberete obleko. Kasneje kot se boste odločili, večja je verjetnost, da si vašo ”favoritko” izbere katera druga nevesta.

KOGA NAJ POVABIM S SEBOJ IN KOLIKO ČASA NAJ TRAJA POMERJANE

Običajno si neveste želijo, ali pa so primorane v to, da imajo pri pomerjanju veliko ”pomočnic”, pa naj bodo to mama, tašča, sestra, tete ali najboljše prijateljice. Če lahko ta izbor omejite na največ par ključnih oseb, ki jim najbolj zaupate, vam zagotavljamo, da bo vaše pomerjanje in izbira poročne obleke, potekalo dosti bolj sproščeno in zabavno. Težko je slišati vaš ”osebni glas”, če morate poslušati preveč ljudi okoli sebe. Zato pridite le z ljudmi, ki jim najbolj zaupate. Pri nas vam ne bomo omejevali čas vašega obiska in glede tega smo verjetno edini, čeprav imamo običajno rezerviranega časa za obisk 90 minut. Za veliko večino nevest je to običajno dovolj časa, da najdejo svojo obleko. A če jim – vam ta čas ni dovolj, lahko z veseljem čas pomerjanja podaljšamo, ali pa je, če ste še vedno v velikih dvomih glede poročne obleke, mogoče dobra ideja, da si privoščite zaslužen počitek in poskušate še enkrat razmisliti o stilu svoje poročne obleke in se čez nekaj časa ponovno oglasiti v poročnem salonu.

KAJ NAJ PRINESEM S SEBOJ

Perilo v beli barvi ali barvi smetane je najboljša izbira. Priporočljivo je imeti nedrček brez naramnic.
”Španga” je vedno dobrodošla, še posebej, če nameravate imeti na poroki lase privzdignjene.
Če želite, lahko pridete tudi s svojimi čevlji, drugače vam bomo pa pri pomerjanju ponudili primerne čevlje iz naše široke ponudbe.

KAKŠNIH VELIKOSTI SO NAŠE OBLEKE

V našem poročnem ateljeju smo z izbranimi oblekami zajeli zelo širok razpon številk. Imamo obleke od številke 36 do obleke v velikosti 56. Seveda pa je večina oblek v velikostih 38 in 40. Ne skrbite, če izbrane obleke ne bo v vaši številki, z drobnimi triki jo bomo oblikovali tako, da boste dobili pravi občutek, kako naj bi obleka v resnici izgledala.

KAKŠNE SO CENE NAŠIH OBLEK

Cene oblek se zelo razlikujejo, saj imamo v Poročnem ateljeju KARIZMA zelo širok nabor oblek, ki se razlikujejo tako po materialih, načinu izdelave in tudi ekskluzivnosti blagovne znamke.

Ker menimo, da si neveste zaslužijo in morajo imeti na enega izmed svojih najpomembnejših dni v življenju, oblečeno le najboljše in tisto, kar si zares najbolj želijo, v našem salonu nimamo najcenejših in velikokrat tudi nekvalitetnih oblačil. Vendar smo uspeli pridobiti blagovne znamke, ki v svojem cenovnem razredu predstavljajo najvišjo kvaliteto, ki jo je mogoče dobiti na tržišču in zato menimo, da pri nas za svoj denar dobite največ.

Cene poročnih oblek za nakup se začnejo okoli 390,00 € in sežejo do 3.300 €, cene najema poročnih oblek pa so med 290 in 790 €.
Vedno pa skušamo ponuditi določene izdelke po ”posebnih cenah”, zato je priporočljivo spremljati našo ponudbo v rubriki AKCIJE.

KAKO KUPITI ALI REZERVIRATI OBLEKO

Če se odločite za nakup poročne obleke, je potrebno ob naročilu plačati 30% depozit. Preostanek se plača ob prevzemu obleke.
Pri najemu obleke, še plača ara v višini vsaj 30% cene najema poročne obleke, v kolikor se ne dogovorimo drugače.

ŠIVILJSKI POPRAVKI

V našem poročnem ateljeju vam bomo, v kolikor bo to potrebno, opravili tudi vse šiviljske popravke, da bo izbrana obleka stala perfektno na vas. Za to imamo visoko specializirano šiviljo, ki že 15 let popravlja poročne obleke in bo z veseljem prisluhnila vašim potrebam in vam hkrati pravilno svetovala, da bo vaša obleka popolno stala na vas.

ZAKAJ IZBRATI RAVNO POROČNI ATELJE KARIZMA ZA SVOJ SALON

Zato, ker ljubimo svoje delo in z največjo pozornostjo izbiramo poročne obleke, ki jih imamo v salonu, da bi v čim večji meri ugodili vašim zahtevam in željam. Predani smo svojemu poslanstvu, da poskušamo skupaj z vami najti najbolj čudovito obleko, ki bo še bolj polepšala vaš veliki dan. Zato, ker nam ni vodilo, da vam zgolj prodamo obleko, ampak razumemo pot in čas do nakupa ali pa izposoje poročne obleke kot nekakšen intimen proces, kjer je veliko majhnih podrobnosti, ki se na koncu sestavijo v končno sliko, ki jo predstavlja vaše zadovoljstvo. Za sta potrebna znanje, ki ga imamo in čas, tega pa si bomo tudi vzeli za vas, kolikor bo potrebno.

V Poročnem ateljeju KARIZMA imamo urejen tudi VIP prostor, ki je lahko ločen od ostalega salona in če boste želeli imeti popoln mir, lahko svojo izbiro poročne obleke opravite tudi tam, ne da bi vas motili drugi obiskovalci salona.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Calculate Shipping