Svečane obleke

V Poročnem ateljeju Karizma boste našli pisan izbor svečanih oblek za vse priložnosti. Vsako leto na najpomembnejših modnih sejmih v Evropi, spremljamo najnovejše modne smernice in tako oblikujemo moderno kolekcijo oblačil, ki jih lahko potem najdete v našem salonu. Svečane obleke, ki jih na tak način izberemo in predstavljamo v našem poročnem ateljeju, so najboljše, kar ponujajo svetovni proizvajalci v določenem cenovnem razredu. V širokem izboru različnih stilov lahko vsakdo najde svoje najprimernejše oblačilo za katerokoli pomembno priložnost. Svečane obleke, ki jih najdete v našem salonu, bodo tako z lahkoto postale del vas.

Svečane obleke za vse priložnosti in vsako postavo

V našem salonu imamo bogato ponudbo slavnostnih oblačil za vse priložnosti. Svečane obleke, ki jih ponujamo, so zelo različnih blagovnih znamk, ki smo jih poiskali na vseh koncih sveta. Od zelo modnih in prestižnih, kot sta na primer francoski Pierre Cardin in španska Sonia Pena, ekstravagantnih oblikovalcev, kot je blagovna znamka In Couture, odličnih turških oblikovalcev in njihove znamke Maxra Govanna, se boste lahko v naši ponudbi sprehodili tudi do bolj klasičnih in preprostih oblačil, ki pa s svojimi skromnimi dodatki naredijo tudi tako oblačilo dovolj svečano, da boste brez skrbi prijetno oblečeni na izbrani prireditvi. Pomembno je tudi to dejstvo, da imamo vsako svečano obleko ponavadi samo v eni ali dveh številkah, tako, da s tem našim strankam zagotavljamo unikatnost kupljene svečane obleke.

Hkrati smo našo kolekcijo oblačil obogatili tudi s ponudbo svečanih oblek za močnejšo postavo in tudi tu boste lahko izbirali med bolj slavnostnimi oblačili ali pa bolj enostavnimi, ki jih boste zlahka nosili tudi za manj formalne priložnosti.

Običajno se te obleke kupijo. Ker pa si nekateri želijo obleko zgolj izposoditi, smo šli našim strankam naproti in naredili tako, da so nekatere svečane obleke lahko na voljo tudi za najem. Pri nas vam bodo ves čas na voljo izkušene in prijazne svetovalke, s katerimi bo vaša izbira pravega oblačila še lažja in prijetnejša.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Calculate Shipping