O nas

Atelje zato, ker se trudimo v našem salonu predstaviti butične in ekskluzivne blagovne znamke najboljših modnih oblikovalcev poročnih oblek s celega sveta in ker je sistem našega dela zasnovan na osebnem pristopu do vsake stranke.

Naša ideja in vodilo je bilo, da se predstavimo kot poročni salon z najbolj popolno ponudbo poročnih oblek in dodatkov pri nas, kar nam tudi uspeva. Zato sta pri nas enakovredno zastopana tako ponudba moških poročnih oblek kot tudi ženskih.

Vsaka poročna obleka, ki je tako predstavljena v našem ateljeju, je skrbno izbrana, nosi pečat in podpis svojega oblikovalca. To nam daje garancijo, da vam ponujamo najnovejše modne trende in originalno kvaliteto.

Hkrati lahko tako občutimo ljubezen in trud oblikovalcev kolekcij, ki sta vložena v vsak posamezen izdelek. Tako lahko tudi prenašamo njihove občutke do ženinov in nevest, ki bodo s ponosom nosile te čudovite obleke na najlepši dan življenja, saj je poročna obleka zgolj ena in edina. To naše delo dela toliko bolj vznemirljivo in hkrati odgovorno. Z dolgoletnimi izkušnjami pri delu z nevestami in ženini lahko marsikdaj z nasmehom najdemo rešitev, ko se zdi problem že skoraj nerešljiv. V nas živi resnična skrb, da se bo nevesta ali ženin v izbrani obleki počutila popolno. Nasmeh na obrazu zadovoljne stranke, ko zapušča naš poročni salon, je zato za nas največji uspeh in potrditev, da naše ideje in delo niso zaman.

Tomaž

Kdo sem?

Vedno sem ljubil izzive, s katerimi imam večne bitke. Že od malega sem razvijal čut za estetiko, ki ga sedaj skušam v največji meri uporabiti tudi pri svojem delu. V vseh stvareh skušam poiskati nekaj lepega. Kjerkoli že uživam, na barki sredi morja, v globinah tihih gozdov, med vrvežem doma, nekje na dobrem kosilu ali večerji – vedno je nekje zadaj tudi misel o našem poročnem salonu. In to je moje veliko veselje in navdih.

Kaj ljubim pri svojem delu?

Iskati po celem svetu oblačila in druge modne dodatke za poročni salon, ki ga vodim. Poročne obleke morajo biti lepe, kvalitetne in v okviru cenovnih zmožnosti naših nevest in ženinov – to mi je neprestani izziv, ki me spremlja od prvega dne, ko sem se začel ukvarjati s ”poročno modo”. Vedno se postavim v kožo naših strank in premišljujem, kako se bodo odzvale na oblačila, čevlje, nakit, ki jih imamo v poročnem salonu. Ko slišim, da je to pa ravno tista obleka, ki so jo iskali, ali pa ko dobimo poročno sliko zadovoljnih mladoporočencev, mi je to najljubša nagrada za vložen trud.

Jožica

Kdo sem?

Ne več najmlajša, pa še vedno z mladim srcem, živim življenje, objeto z ljubečo družino, dobro glasbo, nasmejanimi obrazi prijateljev. Ob dobri hrani, sprehodu po spomladanskem soncu v idilični pokrajini, se pokažem prava jaz – zadovoljna, sproščena in radostna.

Kaj ljubim pri svojem delu?

Že od nekdaj mi je v največje veselje pomagati ljudem, da z oblačili izrazijo svojo lepoto. Zato mi nikoli ni žal ne časa ne truda, ko lahko tako pomagam, da tisti, ki ga oblačim, zasije v svoji popolnosti. Ko se z nasmehom na vratih našega poročnega salona poslavlja od mene, z vedenjem, da smo zanjo ali zanj našli tisto pravo poročno obleko, je to hrana za mojo dušo.

Ksenija

Kdo sem?

Sem ena tistih oseb, ki ji zjutraj ni težko vstati in se namrdniti, ko pomislim na službo.
K sreči lahko za svojo službo rečem, da je prijetnejši del mojega življenje, poleg družine, seveda. Delo me osrečuje, tako tisto, ki ga opravljam v službi, kot tisto doma. Doma je vedno veliko dela, vendar mi mož in odrasla sinova pridno pomagajo, da mati ne opravlja dveh služb in tako poskrbijo, da življenje poteka v lepi harmoniji in lahko potem to dobro voljo z veseljem prenašam tudi v službo.

Kaj ljubim pri svojem delu?

Obožujem šivanje in z njim sem povezana od malega. Od prvih trenutkov, ko sem komaj znala držati škarje in si upala odrezati kos blaga in zašiti gumb, mi je sedaj prijeten izziv, ko predme stopi nevesta s svojimi željami, jaz pa jo moram znati ''prebrati'' in skupaj z njo najti najprimernejšo obleko. Največje zadovoljstvo pa mi je, ko dobim v roke dragoceno, bogato poročno obleko, ki jo moram prilagoditi nevestini postavi in ko na koncu vidim njeno iskreno zadovoljstvo in navdušenje po mojem opravljenem delu.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Calculate Shipping