Moške poročne obleke

Karizma je vodilna blagovna znamka moških svečanih oblek z več kot 25 letno tradicijo. Moške poročne obleke, ki sestavljajo našo ponudbo, krasijo majhne serije, vrhunska izdelava, odlični kroji, modne barve in vsi modni dodatki, ki so potrebni, da ženin zasije v vsem svojem žaru. Moške svečane obleke so narejene iz vrhunskih materialov in na način, da lahko vsako obleko prikrojimo na določeno postavo. V salonu imamo na zalogi izjemo število oblek v raznovrstnih različnih modelih. Vse, kar krasi moderne moške poročne obleke, lahko najdete v eni izmed več kot 500 oblek, ki jih imamo stalno na zalogi.

Moške poročne obleke, ki prepričajo tudi najzahtevnejše

V našem salonu ženinom, kot tudi ostalim moškim, ki so udeleženi na poroki ali drugih svečanih priložnostih, posvečamo enako pozornost kot nevestam in njihovim družicam. Prav po tem najbolj slovi Poročni atelje Karizma – da imajo moške poročne obleke enako veljavo kot ženske poročne obleke.

V ”moškem” delu našega salona lahko najdete celotno ponudbo, poleg moške obleke, še srajce, čevlje, pasove, manšetne gumbe, skratka vse, kar potrebuje sodobni moški za svoj perfektni poročni izgled. V ponudbi čevljev imamo zastopane različne proizvajalce, tako lahko dobite ročno izdelane čevlje, čevlje in pas, izdelane iz istega usnja, bolj moderne ali bolj klasične oblike čevljev. V široki paleti srajc boste z lahkoto našli odtenek, ki se bo natančno skladal z nevestino poročno obleko. Prav tako pa bo izbira pravih manšetnih gumbov prej težka kot lahka naloga, saj je tudi tu izbira zelo velika. Ve celotni ponudbi naših oblek, bodo svojo pravo obleko lahko našli tudi starši in moški prijatelji, saj je izbira moških oblek v našem salonu tako raznovrstna, da se zares lahko najde moška obleka za vsakogar.

Izbira svečanih oblek za moške je prav tako zahtevna kot je izbira ženskih poročnih oblek, včasih celo še bolj. Kot prvo se morajo moški znajti med številom različnih krojev, saj so lahko moške poročne obleke po svojem izgledu zelo različne, lahko so zelo preproste, skoraj poslovne, lahko pa so oblikovane tako, da je slog obleke zelo glamurozen in poseben, tako da ženin s svojim ”outfitom”res izstopa v svoji opravi. Prav tako je pri moških oblekah težje prilagoditi kroj obleke, saj mora biti moškemu obleka že v osnovi prav in se potem popravlja zgolj v detajlih. Vendar vam naše profesionalne svetovalke pomagajo zbrati pravi kroj in ugotoviti, katera barva obleke vam najbolj pristoji, tako da bo na koncu izbira prave moške poročne obleke postala zabaven dogodek.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
      Calculate Shipping